Wat nu als er iets mis is met mijn mobiele airco?

Indien uw mobiele airco niet optimaal functioneert, staat onze klantenservice paraat om dit probleem te verhelpen. Hierbij kunnen wij u op verschillende manieren helpen.

Handleidingen
Vaak vind je al snel het antwoord in één van onze handleidingen. Hierbij kunt u zoeken op basis van productcode of -naam en op basis van productcategorie. Op deze pagina kunt u ook naar veelgestelde vragen zoeken.

Youtube How-To video kanaal
Maakt u zich geen zorgen als u het antwoord niet direct in een van onze handleidingen kunt vinden. Naast onze website beschikt De’Longhi ook over een Youtube kanaal. Hier worden veelvoorkomende problemen behandeld. Daarnaast vindt u hier instructievideo’s over de installatie van uw mobiele airco.

Pick-up & Return Service
Mocht u er zelf niet uitkomen dan kunt u gebruik maken van onze Pick-up & Return Service. Hierbij wordt uw apparaat bij u thuis opgehaald. Vervolgens wordt het apparaat gerepareerd en weer netjes thuisbezorgd. Op deze manier wordt u volledig ontzorgd over de reparatie van uw mobiele airco. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is contact opnemen met onze klantenservice op telefoonnummer 076-5233600 (maandag tot en met vrijdag beschikbaar van 08:30u – 10:30u en van 13:00u – 15:00u). Indien u telefonisch contact opneemt is het van belang dat u de volgende gegevens bij de hand houdt:
– Het aankoopbewijs van uw product
– Het serienummer van uw product
– Het typenummer van uw product

Daarnaast kunt u het contactformulier invullen. Geef bij uw bericht zo specifiek mogelijk aan wat het probleem is zodat wij u zo goed en zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn.
Voor meer informatie omtrent het gebruik, de voordelen of het aanbod van mobiele airco’s kunt u hier terecht.