FAQs

Wat doet de ECO REAL FEEL-functie bij een airco?

ECO REAL FEEL is de innovatieve technologie van De’Longhi waarmee een optimaal comfort bereikt en behouden wordt door de automatische verlaging van de temperatuur in combinatie met controle op de vochtigheid.

Wat doet de UV-Carelight technology bij een mobiele airco?

UV-Carelight is een technologie waarbij de airco tot 99,5% van de virussen doodt in de ruimte door hun nucleïnezuren te vernietigen en het DNA te verstoren. De Pinguino PAXEX UV-Carelight beschikt naast koelen en ontvochtigen over UV-Carelight functie.

Waar plaats ik een luchtreiniger?

Een luchtreiniger plaats je zo centraal mogelijk. Zorg ervoor dat de luchtreiniger altijd ca. 25 cm van de muur en andere objecten afstaat zodat je de luchtstroom niet belemmert.

Hoe zwaar of groot is een luchtontvochtiger?

De luchtontvochtigers van De’Longhi wegen gemiddeld zo’n 8 kg en hebben een gemiddelde afmeting van 37x22x52 cm (lxbxh). Dankzij het handvat zijn de luchtontvochtigers makkelijk te verplaatsen en kun je deze snel in elke gewenste ruimte plaatsen.

Wat is het verschil tussen een luchtontvochtiger en een mobiele airco?

Er zijn drie grote verschillen tussen een luchtontvochtiger en een mobiele airco. Verschil in functionaliteit; Een luchtontvochtiger onttrekt overtollig vocht uit de lucht door dit in het apparaat te laten condenseren. In tegenstelling tot een luchtontvochtiger zorgt een mobiele airco voor koelere lucht en niet voor drogere lucht. Verschil in design; Het verschil in design …

Wat is het verschil tussen een luchtontvochtiger en een mobiele airco? Lees meer »